Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

O επικεφαλής της HTC Peter Chou (κέντρο) με τους συνιδρυτές της Beats, Iovine (αριστερά) και Dr. Dre

Μουσική σε smartphone «έτσι όπως θα ήθελε ο δημιουργός της να ακούγεται» υπόσχεται η συνεργασία της HTC με την Beats Electronics -πνευματικό παιδί του θρυλικού καλλιτέχνη και παραγωγού Dr. Dre και του επικεφαλής της Interscope Geffen A&M Records, Jimmy Iovine. Σκοπός της HTC είναι να αποτελέσει πρώτη επιλογή των νέων που λατρεύουν τη μουσική και να εισαχθεί στην αγορά των αξεσουάρ παγκοσμίως.

Η ποιότητα του ήχου φθίνει από την ψηφιακή επανάσταση
«Η συνεργασία των HTC και Beats by Dr. Dre είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για δυο παγκοσμίου βεληνεκούς ονόματα, να επαναπροσδιορίσουν τη βιομηχανία των κινητών τηλεφώνων και να καθορίσουν το μέλλον», ανέφερε ο Jimmy Iovine. «Για την Beats by Dr. Dre, αυτό αντιπροσωπεύει ένα κρίσιμο βήμα στο μακροχρόνιο στόχο της να αναβαθμίσει την ποιότητα του ήχου που φθίνει από την ψηφιακή επανάσταση της εποχής μας – και να επανακαθορίσει τον τρόπο που ο ήχος φτάνει στον καταναλωτή, έτσι ώστε ο τελευταίος να αντιλαμβάνεται τη μουσική όπως ακριβώς ήταν στην αρχική πρόθεση του καλλιτέχνη».

«Η Beats ανακάλυψε ένα μοναδικό τρόπο να αξιοποιήσει την κουλτούρα του κοινού με τρόπο που να διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη εταιρία μέχρι σήμερα», ανέφερε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για το προϊόν της συνεργασίας αυτής και έχουμε την πεποίθηση ότι θα προσφέρει στους καταναλωτές μας μια πρωτόγνωρη εμπειρία ήχου. Δίνουμε βάση στην κάθε λεπτομέρεια που αφορά στην εμπειρία χρήσης των συσκευών μας, της οποίας ο ήχος αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι». 

Η Beats Electronics ιδρύθηκε το 2006 από τον καλλιτέχνη και παραγωγό Dr. Dre και τον επικεφαλής της Interscope Geffen A&M Records, Jimmy Iovine. Αμφότεροι οραματίστηκαν την ανάπτυξη ενός νέου τύπου ακουστικών με την ικανότητα να αναπαράγουν με απόλυτη πιστότητα το πλήρες φάσμα του ήχου σε επαγγελματικά στούντιο ηχογράφησης, παρέχοντας στους καταναλωτές το τέλειο ακουστικό αποτέλεσμα, που απ' ότι φαίνεται τα κατάφεραν με τα νέα ακουστικά Beats πολλαπλών χρήσεων (και τιμών)...

 Η Interscope Geffen A&M Records αποτελεί τμήμα του ομίλου Universal Music και είναι ο βασικός μέτοχος της Beats.

 

Πηγή: tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;