Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

trade-n-save public

Πριν από 3 μήνες περίπου, τα Public ξεκινήσαν το πρόγραμμα Trade 'n' Save όπου μπορούσες να ανταλλάξεις το κινητό σου τηλέφωνο απ' όπου κι αν το είχες αγοράσει (συσκευές από το 2009 και μετά)  με κάποιο πιο νέο του καταστήματος. Τώρα διευρύνουν το αποκλειστικό πρόγραμμα ανταλλαγής Trade ‘n’ Save σε ακόμα περισσότερες κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας δίνοντας την αποκλειστική δυνατότητα σε όλους να ανταλλάξουν οποιοδήποτε laptop, κονσόλα, tablet, κινητό ή iPod της τελευταίας διετίας και να αποκτήσουν κάποιο νέο προϊόν τεχνολογίας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν από τα προϊόντα του Public σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Μέσω αυτού του αποκλειστικού προγράμματος οι καταναλωτές μπορούν στα Public να δώσουν αξία στο παλιό τους laptop, tablet, κινητό, iPod ή την κονσόλα τους, από όπου κι αν το έχουν αγοράσει! Συγκεκριμένα, επιστρέφοντας τα παλιά τους προϊόντα δύο ετών παλαιότητας μπορούν να τα ανταλλάξουν με καινούρια ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας, απλά καταβάλλοντας το επιπλέον αντίτιμο.

Είναι δε αξιοσημείωτο ότι το πρόγραμμα αφορά, τόσο σε επώνυμες μάρκες laptop και netbook, αλλά και στα λεγόμενα ownlabel προϊόντα, όπως π.χ. τα Turbo-X του Πλαισίου κ.α.

Τα Public πρεσβεύοντας ότι η προηγμένη τεχνολογία είναι δικαίωμα όλων, εξασφάλισαν για τους επισκέπτες τους πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι για παράδειγμα, η επιστροφή ενός laptop Dell μπορεί να σημαίνει όφελος έως και 536 ευρώ, η επιστροφή ενός iPod μπορεί να εξασφαλίζει έως 145 ευρώ έκπτωση στην επόμενη αγορά, ενώ η επιστροφή ενός iPad μπορεί να αντιστοιχεί σε 310 ευρώ κέρδος.

Η υπηρεσία Trade 'n' Save σχεδιάστηκε με στόχο να δώσει στον καταναλωτή το προνόμιο χαμηλότερης τιμής κι απευθύνεται σε όλους. Σε όλους όσοι έχουν κάποια ξεχασμένη συσκευή και θέλουν να την ανανεώσουν, σε μαθητές ή φοιτητές που τους δόθηκε laptop το 2009 και θέλουν να το αλλάξουν με κάποιο καινούργιο. Στους φανατικούς της τεχνολογίας που θέλουν να έχουν πάντα το πιο καινούργιο tablet ή iPod και στους απανταχού gamers που έχουν παλιές κονσόλες και θέλουν να τις αντικαταστήσουν με νέες. Σε όσους έχουν ατομικές επιχειρήσεις και θέλουν να ανανεώσουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό τους.

Το νέο Trade 'n' Save δεν αποτελεί προσφορά. Είναι μόνιμη υπηρεσία, συνέχεια του προγράμματος που εισήγαγαν τα Public στην αγορά τον Ιούνιο και αφορούσε στην ανταλλαγή κινητών τηλεφώνων. Μετά την πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κοινού δημιούργησε νέα δεδομένα στο ελληνικό λιανεμπόριο και έρχεται πλέον να δώσει μεγαλύτερο εύρος επιλογών στους επισκέπτες των καταστημάτων Public, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την εμπειρία τους.

Καλές "ανταλλαγές"! Wink

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;