Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

galoo logo

Το Galoo είναι ένα νέο διαδικτυακό one stop-shop που δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να ορίζουν την τιμή στην οποία είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμούν.

«Πρόκειται για μια εντελώς νέα αντίληψη στις αγοραπωλησίες, η οποία βασίζεται στην έννοια της "αντίστροφης αγοράς", ενώ αναμένεται και η έκδοση της πατέντας ευρεσιτεχνίας» αναφέρει η συνιδρυτής του Galoo, Άλισον Άντριους.

Και συνεχίζει λέγοντας ότι «Με το ξεκίνημα της λειτουργίας της ιστοσελίδας σε Ελλάδα, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία, Αλβανία, Κροατία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία και Σλοβενία, με μενού σε 12 γλώσσες, όλοι μπορούν να βγουν κερδισμένοι με αυτό τρόπο, σε ένα ασφαλές, εύχρηστο, διασκεδαστικό διαδικτυακό περιβάλλον. Παράλληλα, το σύστημα είναι τεχνολογικά άρτιο και λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών και προστασία των πληροφοριών και των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας. Το γεγονός ότι έχουν ήδη επισκεφτεί το site περισσότεροι από 500.000 χρήστες, στο 15νθήμερο που το ανεβάσαμε, με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξη για την επιτυχία του. Είναι φανταστικό το πόσοι εγγράφονται καθημερινά ως Πωλητές στο Galoo».

Πώς λειτουργεί το Galoo, ο νέος τρόπος αγορών και πωλήσεων;

Στο Galoo εισάγεις το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλεις να αγοράσεις. Έπειτα, βλέπεις τις τιμές που «παίζουν» στην αγορά χρησιμοποιώντας ένα πρωτοποριακό σύστημα σύγκρισης τιμών και προτείνεις τη δική σου επιθυμητή τιμή. Η εταιρεία αναλαμβάνει να στείλει την προσφορά σε όλους τους πωλητές που είναι καταχωρημένοι στο Galoo. Μόλις, ο υποψήφιος αγοραστής λάβει τις προσφορές των πωλητών, επιλέγει εκείνη που τον ικανοποιεί και προχωρά άμεσα στην αγορά. Μπορεί ακόμη να διαπραγματευτεί την τιμή με τον πωλητή, ενώ έχει τη δυνατότητα να προσκαλέσει φίλους του και να κάνουν μαζί μια αγορά, πετυχαίνοντας ακόμα καλύτερη τιμή.

Τι σημαίνει πρακτικά το Galoo για πωλητές και αγοραστές;

«Galoo σημαίνει ότι εσύ, ο χρήστης, έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αναζητάς και διαπραγματεύεσαι ο ίδιος αυτό που πραγματικά επιθυμείς», αναφέρει ο συνιδρυτής του Galoo, Μάνος Ιωαννίδης.

Και συνεχίζει: «Για παράδειγμα, θέλεις να κάνεις μια λεύκανση δοντιών και είσαι διατεθειμένος να δώσεις 100 ευρώ. Εμείς προωθούμε το αίτημά σου σε όλα τα mail των Οδοντιάτρων που έχουν εγγραφεί στο Galoo. Εφόσον, ο Οδοντίατρος απαντήσει θετικά, εσύ απολαμβάνεις την υπηρεσία που επιθυμείς, στην τιμή που θέλεις. Αυτό φυσικά μπορείς να το κάνεις και για Ξενοδοχεία, Σέρβις Αυτοκινήτου, Σαλόνια Ομορφιάς, Γυμναστήρια, Εστιατόρια, αλλά και για προϊόντα όπως ρούχα, ηλεκτρονικά και ότι ακόμη μπορείς να φανταστείς σε προϊόντα και υπηρεσίες».

Για τον πωλητή, Galoo σημαίνει ότι με την εγγραφή του αποκτά δυνατότητα αύξησης των πωλήσεων, καθώς παρέχεται η δυνατότητα προσέγγισης ενός πολύ ευρύτερου κοινού. Το Galoo στέλνει πραγματικά τον αγοραστή στη δικτυακή του πόρτα. Έτσι, μπορεί να πουλήσει σε μια τιμή κατώτερη από αυτήν που έχει συμβατική υποχρέωση να διαφημίζει, η ένα μοντέλο που δεν «περπάτησε» γρήγορα στη περιοχή του. Εφόσον πρόκειται για παροχή υπηρεσιών, μπορεί να «γεμίσει» το καθημερινό του πρόγραμμα τις ημέρες και τις ώρες που δεν έχει προκαθορισμένα ραντεβού.

Το σημαντικό σε αυτή τη διαδικασία είναι ότι μόνο ο πωλητής και ο αγοραστής γνωρίζουν την τελική τιμή πώλησης του προϊόντος ή της υπηρεσίας.

Το Galoo έχει επίσης και την κοινωνική του πλευρά. Δείχνει πόσα χρήματα εξοικονομεί κάποιος αγοράζοντας μέσω του Galoo. Επιπλέον, αν θέλει κανείς μπορεί να κάνει μια μικρή δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της αρεσκείας του, μέσω του Galoo.

Σύμφωνα με τα λόγια της Άλισον Άντριους (η οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ανάγκη κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς σε φιλανθρωπικά έργα, χάρη στην αφοσιωμένη δουλειά της μητέρας της, Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, στη δική της φιλανθρωπική οργάνωση Lifeline aid) «πιστεύω ότι η φιλανθρωπική πτυχή είναι σημαντική, μιας και η γιαγιά και η μητέρα μου πάντα προσπαθούσαν να ενσταλάξουν μέσα μου το μήνυμα ότι: Ο Θεός μου έδωσε δύο χέρια, ένα για να βοηθώ τον εαυτό μου και ένα για να βοηθώ τους άλλους».

 

Πηγή: imerisia.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;