Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου

Πέντε μαθήματα για τις ψηφιακές τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους στον πολιτισμό, την αφήγηση και στο παιχνίδι θα γίνουν στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2011.

Ο συντονιστής της ενότητας, Μιχάλης Μεϊμάρης, καθηγητής του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών θα ξεκινήσει τη σειρά των πέντε διαλέξεων την Τρίτη 11 Οκτωβρίου με θέμα «Η σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα: μια εμπειρία για όλους».

Την επόμενη Τρίτη, 18 Οκτωβρίου ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Νίκος Αβούρης θα αναλύσει τον ρόλο των ψηφιακών μέσων στην αλληλεπίδραση με αντικείμενα και χώρους του πολιτισμού.

Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου, ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Γκούσκος θα δώσει διάλεξη για τις ψηφιακές εφαρμογές στον κόσμο του παιχνιδιού.

Τα μαθήματα της σειράς θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 8 Νοεμβρίου με τη διάλεξη του καθηγητή Μ.Μεϊμάρη με θέμα «Από την κλασσική στην ψηφιακή αφήγηση».

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και ώρα 19.30-21.00

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν δήλωση μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου 2011, είτε στα γραφεία της Στοάς του Βιβλίου (Αρσάκειο Μέγαρο, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου στην Αθήνα), με φαξ στο 210 3310090 ή από το δικτυακό τόπο της Στοάς στη διεύθυνση StoaBibliou.gr.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-15:30, στα γραφεία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας στο τηλέφωνο 210 3244538 ή 210 3253989.


Όροι συμμετοχής

Ημέρες και ώρες παρακολούθησης
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Λόγου τής Στοάς τού Βιβλίου και θα μεταδίδονται ταυτόχρονα μέσω βιντεοπροβολέα στην παρακείμενη Αίθουσα Τέχνης. Ανάλογα με την ώρα προσέλευσης οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής αίθουσας.

Βεβαιώσεις παρακολούθησης
θα δίδονται σε όσους / όσες έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον οκτώ (8) παρουσίες από τη σειρά των δέκα (10) μαθημάτων

ή τέσσερεις (4) παρουσίες από τον κύκλο των πέντε (5) μαθημάτων.

Οικονομική συμμετοχή στο κόστος των μαθημάτων
Προκειμένου να καλυφθεί μέρος των εξόδων τού προγράμματος έχει προσδιοριστεί να καταβάλλεται για την παρακολούθηση κάθε σειράς δέκα (10) μαθημάτων συνολικά το ποσό των 100 ευρώ και το ποσό των 70 ευρώ για την παρακολούθηση κάθε σειράς πέντε (5) μαθημάτων.

Οι φοιτητές δικαιούνται έκπτωση 30%.

Σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν επιπλέον σειρές μαθημάτων παρέχεται έκπτωση 15% ανά σειρά.


 

Πηγή: tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;