Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

http://www.infolex.gr/win_before_you_print/images/logo2.png

Με επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών, στην Infolex δημιουργήσαμε ένα νέο πρόγραμμα προώθησης προϊόντων Lexmark με προνομιακούς όρους για εσάς. Θέλοντας να επικοινωνήσουμε τη νέα μας προσφορά δημιουργήσαμε το διαγωνισμό «Win before you print» όπου δέκα (10) τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα iPad MINI!

Στα πλαίσια αυτού του διαγωνισμού, ο χρήστης καλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του, όπως και τα στοιχεία της εταιρίας όπου εργάζεται, και κατόπιν συνεννοήσεως για ένα ραντεβού στο χώρο του θα μπαίνει στη κλήρωση για να κερδίσει το μεγάλο δώρο.

Το πρόγραμμα Lexmark LoyaltyNet, προσφέρει 45% μείωση του κόστους εκτύπωσης σε επαγγελματίες, γραφεία και εταιρίες. Εκτός από εξοικονόμηση κόστους, προσφέρουμε 100% διασφάλιση σταθερών και χαμηλών τιμών συσκευών και αναλώσιμων για 3 έτη. Επίσης, παρέχουμε ανανέωση εξοπλισμού με συσκευές κορυφαίας απόδοσης, υψηλής αξιοπιστίας και χαμηλού λειτουργικού κόστους. Κατά συνέπεια, με την προτίμηση του προγράμματος αυτού θα παρατηρήσετε όχι μόνο μείωση του κόστους αλλά και αύξηση της παραγωγικότητας στη διαχείριση εγγράφων.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Win before you print για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

 

Δελτίο Τύπου Socialab

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;