Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

http://www.ote.gr/portal/pls/portal/docs/1/2687846.GIFΣε αύξηση των ταχυτήτων πρόσβασης μέσω των συνδέσεων ADSL, χωρίς αντίστοιχη αύξηση στα τιμολόγια, προχωρά σύντομα ο ΟΤΕ. Με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης η εταιρεία θα προσφέρει συνδέσεις σε δύο ταχύτητες, 2 Mbps και 24 Mbps.

Ιδιαίτερα κερδισμένοι από την αναβάθμιση θα είναι οι υφιστάμενοι συνδρομητές γραμμών στα 8 Mbps, καθώς οι oνομαστικές ταχύτητες στις συνδέσεις τους αυξάνονται στα 24 Mbps χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Για τις σημερινές συνδέσεις στα 2 Mbps, η ταχύτητα καταφόρτωσης (download) παραμένει η ίδια, διπλασιάζεται όμως στα 512 Kbps η ταχύτητα αναφόρτωσης (upload).

Όσοι έχουν ήδη συνδέσεις στα 24 Mbps «θα επωφεληθούν από τη νέα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική που θα ανακοινωθεί κατά την έναρξη των αναβαθμίσεων» αναφέρει ανακοίνωση του ΟΤΕ.

Η αναβάθμιση αφορά τους υφιστάμενους και τους νέους πελάτες, οικιακούς και εταιρικούς, λιανικής και χονδρικής.

Πάντως η αναβάθμιση των ταχυτήτων πρόσβασης που σχεδιάζει ο ΟΤΕ στην αγορά χονδρικής έχουν τεθεί σε δημόσια διαβούλευση από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) μέχρι τις 22 Μαρτίου.

 

12/03/2010 - tovima.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;