Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

twitterΠάνω από 7.000 θέσεις εργασίας στις εταιρίες Sears και Kmart θα δημοσιευτούν στο Twitter, σε μια προσπάθεια να βρεθούν ενδιαφερόμενοι μεταξύ των νέων 18-34 ετών που αποτελούν την μεγάλη βάση των χρηστών της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την Sears Holdings, θυγατρικές της οποίας είναι η Sears και η Kmart, οι θέσεις εργασίας θα δημοσιευτούν στο TweetMyJobs.com, το οποίο διαθέτει παρόμοιες αναρτήσεις και από άλλες εταιρίες, όπως η Motorola και η McDonald's.

Αν και το Twitter είναι δωρεάν, το TweetMyJobs.com χρεώνει από 4.000 δολάρια τις 500 δημοσιεύσεις και 8.000 δολάρια τον πελάτη που θέλει να έχει δυνατότητα απεριόριστων αναρτήσεων. Για μεμονωμένες δημοσιεύσεις χρεώνει 1.99$.

«Είμαστε πολύ προσεκτικοί για το είδος της εργασίας που προσφέρουμε  στην ιστοσελίδα μας. Προσέχουμε για spam και απορρίπτουμε βέβαια τις αγγελίες του τύπου "βγάλτε ένα εκατομμύριο δολάρια σε μια ώρα''», επισήμανε ο Ριτς Τρομπέτα, συνιδρυτής του TweetMyJobs.com.

Για να βρουν δουλειά μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό στο TweetMyJobs.com. Στη συνέχεια μπορούν να συνδέσουν το προφίλ τους στον λογαριασμό του Τwitter και να γίνουν συνδρομητές σε όποιο από τα προσφερόμενα 8.397 δίκτυα επιθυμούν. Για παράδειγμα υπάρχει ένα δίκτυο που ανανεώνεται συνέχεια, όταν μπαίνει μια νέα αγγελία για προσφορά θέσης σε λογιστές στο Σικάγο. Αν ο λογαριασμός του Twitter είναι συνδεδεμένος με το e-mail ή το τηλέφωνο του ενδιαφερόμενου, τότε θα λάβει ειδοποίηση αμέσως.

 

21/03/2010 - tanea.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;