Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Η Κανάε Κιτζίμα δολοφόνησε τουλάχιστον έξι από τους άνδρες που γνώρισε σε σελίδες αναζήτησης συντρόφων στο ΙnternetΓιαπωνέζα συνελήφθη με την κατηγορία ότι δολοφόνησε έξι άνδρες που είχε γνωρίσει στο Διαδίκτυο

Εταιρεία δολοφονιών είχε στήσει μέσω του Ιnternet η 35χρονη Κανάε Κιτζίμα, η οποία συνελήφθη τελικά από την ιαπωνική αστυνομία και θα δικαστεί για τις δολοφονίες τουλάχιστον έξι ανδρών με σκοπό το οικονομικό κέρδος.

Η Κιτζίμα λειτουργούσε με σχέδιο και μεθοδικότητα: Προσέγγιζε τα ανυποψίαστα θύματά της μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών με σκοπό τον γάμο. Συστηνόταν σαν μια γυναίκα με έφεση στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική, η οποία ήθελε να γνωρίσει τον ιδανικό άνδρα. Κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων της, συνήθως μεσήλικων ανδρών, και με το πρόσχημα ότι θέλει ένα κεφάλαιο ώστε να ανοίξει το δικό της εργαστήριο ζαχαροπλαστικής τούς έπειθε να της δανείζουν μεγάλα ποσά. Στη συνέχεια τους σκότωνε, παρουσιάζοντας τους θανάτους είτε σαν δυστυχήματα είτε σαν αυτοκτονίες.

Η αστυνομία κατάφερε να τη συλλάβει όταν η «μαύρη χήρα» άρχισε να αποκαλύπτει την προκλητικά τρυφηλή ζωή της στην «Κουζίνα της Κανάε», το προσωπικό της ιστολόγιο, όπου παρουσιαζόταν ως ειδική στα μυστικά της γαλλικής γαστρονομίας.

«Οι ανθρώπινες σχέσεις, ειδικά αυτές μεταξύ ανδρών και γυναικών, έχουν καταντήσει πολύ δύσκολες στις ημέρες μας. Πολλές φορές η ευγένειά μου παρερμηνεύεται σαν τρυφερότητα ή αγάπη, γεγονός που μου προκαλεί αμηχανία και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω» έγραφε στο μπλογκ της. Το πιο πρόσφατο θύμα της, ένας 41χρονος ονόματι Γιοσιγιούκι Οϊντε, βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα ενοικιασμένου αυτοκινήτου. Αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε αυτοκτονία από τις αναθυμιάσεις της μηχανής του αυ τοκινήτου, αλλά η αστυνομία αποφάσισε να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση, επειδή μόλις 24 ώρες πριν από τον θάνατό του το θύμα είχε μεταφέρει στον τραπεζικό λογαριασμό της Κατζίμα το ποσό των 37.000 ευρώ.

Τότε ήταν που οι Αρχές άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε βρεθεί απανθρακωμένος μέσα στο σπίτι του, κάτω από εξίσου μυστηριώδεις συνθήκες, ο 80χρονος Κένζο Αντο. Σύμφωνα με την αστυνομία, την ημέρα της δολοφονίας του η Κιτζίμα εκταμίευσε μεγάλο χρηματικό ποσό από τον λογαριασμό του ηλικιωμένου.

«Είναι απίστευτο πόσοι απελπισμένοι άνδρες υπάρχουν εκεί έξω, πρόθυμοι να πιστέψουν οτιδήποτε τους πει μια γυναίκα» λέει ο κοινωνιολόγος Γιούκο Καβανίσι.

Στη λίστα των θυμάτων τής κατά συρροήν δολοφόνου περιλαμβάνονται ακόμη ένας δημοσιογράφος που έπεσε στις ράγες του τρένου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας αστυνομικός που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του και δύο άνδρες αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο ένας εκ των οποίων πνίγηκε.

 

23/03/2010 - tovima.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;