Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

http://engine.feed.gr/?catid=6421&imgid=13372542&srcid=761&type=11104Όσοι αγαπούν ζηλεύουν και όσοι ζηλεύουν κάνουν πράγματα που ίσως δεν θα έπρεπε όπως να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στον άνθρωπό τους.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του London School of Economics του Oxford και του Nottingham τουλάχιστον το ένα από τα δύο μέλη ενός ζευγαριού τσεκάρει τα email και τα SMS του άλλου σε ποσοστό 20%.

Τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους ερευνητές που διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα παρακολούθησης είναι πολύ υψηλά μεταξύ των ζευγαριών.

Όταν οι ερευνητές ρώτησαν άντρες και γυναίκες αν είχαν τσεκάρει τα email των άλλων, 8% των αντρών και 14% των γυναικών δήλωσε ότι το είχε κάνει ενώ στο 10% των περιπτώσεων το είχαν κάνει και οι δύο.

Στα SMS το 7% των αντρών και το 13% των γυναικών δήλωσε ότι είχε δει τα SMS του άλλου ενώ πάλι στο 10% των περιπτώσεων, το είχαν κάνει και οι δύο.

Μία στις 10 γυναίκες και 6% των αντρών δήλωσε ότι είχε ελέγξει το ιστορικό πλοήγησης στο ίντερνετ από τον υπολογιστή του άλλου ενώ στο 4% των περιπτώσεων, και οι δύο το είχα κάνει.

Μόλις το 1% αντρών και γυναικών έχει χρησιμοποιήσει λογισμικό που παρακολουθεί όλες τις κινήσεις του υπολογιστή του άλλου.

Η μέση ηλικία των ζευγαριών που ερωτήθηκαν ήταν 49 ετών, παντρεμένοι κατά μέσο όρο 19 χρόνια και με 1.6 παιδιά.

 

30/03/2010 - new.e-go.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;