Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

greece science famelabΕχεις ταλέντο; Εχεις 3 λεπτά για να το αποδείξεις! Ανοιξε τη δική σου αυλαία... και γίνε το επόμενο «αστέρι» της επικοινωνίας της επιστήμης στην Ελλάδα!

Για 4η συνεχή χρονιά το Βritish Council διοργανώνει το Fame Lab, έναν διεθνή διαγωνισμό που σκοπεύει στην ανάδειξη νέων ταλέντων στην επικοινωνία της επιστήμης.

Οι υποψήφιοι, που πρέπει να είναιάνω των 18 ετών, θα έχουν 3 λεπτά στη διάθεσή τους για να παρουσιάσουν ένα επιστημονικό θέμα.

Οι υποψηφιότητες θα κριθούν με βάση το Περιεχόμενο, τη Σαφήνεια και τη Χαρισματικότητα από την κριτική επιτροπή, τα μέλη της οποίας είναι καταξιωμένες προσωπικότητες από τον χώρο της επιστήμης και των ΜΜΕ.

Ο προκριματικός γύρος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη 29 Απριλίου 2010, στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48) και στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2010, στα γραφεία του British Council (Τσιμισκή 43, Εμπορικό Κέντρο Πλατεία).

O τελικός διαγωνισμός θα γίνει τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2010 στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών.

Οι δέκα φιναλίστ του προκριματικού γύρου θα παρακολουθήσουν δωρεάν ένα διήμερο Masterclass στην Επικοινωνία της Επιστήμης στις 8 και 9 Μαΐου στην Αθήνα. Ο νικητής του τελικού θα μεταβεί στο Cheltenham Festivalστη Βρετανία, όπου μεταξύ 9 και 13 Ιουνίου 2010 θα συμμετάσχει, μαζί με τους νικητές των άλλων χωρών της ΝΑ Ευρώπης και της Βρετανίας, στο Famelab Ιnternational.

Σε συνεργασία με το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών Με την ευγενική υποστήριξη των Εκδόσεων ΑΒΓΟ και της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού.

 

18/04/2010 - tovima.gr / britishcouncil.org/gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;