Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Η Kingston Digital, Inc., μέλος της Kingston Technology Inc. -της Νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο- στην κατηγορία flash memory, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Kingston SSDNow V Series 40GB Accelerator Drive, την τελευταία προσθήκη στη σειρά SSDNow V “Value” της οικογένειας των solid-state drives (SSD). Ο SSDNow V Series 40GB Accelerator Drive της Kingston είναι ένας από τους καλύτερους και πιο οικονομικά συμφέροντες τρόπους να επιταχύνει κανείς την εκκίνηση, την απενεργοποίηση του υπολογιστή και την έναρξη εφαρμογών οποιουδήποτε desktop.

kingston_ssdnow

Ο SSDNow V Series 40GB Accelerator Drive προσφέρει άμεση βελτίωση της επίδοσης, καθώς και αξιοπιστία, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, σε πολύ χαμηλή αξία, σε σχέση με την αγορά ενός καινούριου συστήματος, σχολίασε ο Ariel Perez, Β SSD business manager της Kingston Digital. Αυτό σημαίνει πως με χρήση του SSDNow 40GB drive, θα μειωθεί ο χρόνος για το άνοιγμα και το κλείσιμο των web browsers όπως ο Internet Explorer ή ο Firefox, καθώς επίσης και προγραμμάτων όπως το iTunes ή το Photoshop, σχεδόν κατά 4 φορές σε σχέση με τους συνηθισμένους σκληρούς δίσκους για desktop.

Καθώς ο στόχος της Kingston είναι να παρέχει έναν εύκολο τρόπο αναβάθμισης για τους νέους χρήστες, ο δίσκος είναι επίσης διαθέσιμος με ένα bundle που περιλαμβάνει λογισμικό cloning, brackets 2.5” σε 3.5”, δεδομένα SATA και προεκτάσεις για το καλώδιο της τροφοδοσίας. Το συμπεριλαμβανόμενο cloning software και οι αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα, κάνουν εύκολη τη μεταφορά δεδομένων από τον υπάρχοντα σκληρό δίσκο (HDD) στον SSDNow. Αφού αντιγραφούν, το λειτουργικό σύστημα και οι εφαρμογές παραμένουν στον SSDNow, ενώ ο HDD λειτουργεί ως αποθηκευτικό μέσο για δεδομένα όπως μουσική, βίντεο, φάκελοι και φωτογραφίες.

O SSDNow V Series 40GB Accelerator Drive της Kingston ξεκίνησε να διανέμεται στις 9 Νοεμβρίου. Συνοδεύεται από τριετή εγγύηση, δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7 και την γνωστή αξιοπιστία της εταιρείας Kingston.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο kingston.com/europe.

 

22/12/2009 - men24.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;