Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

http://dpimg.ospos.net/marketing/images/img_main_new.jpgΗ Yahoo ανακοίνωσε τη Δευτέρα την επέκταση της συνεργασίας της με τη Samsung, με σκοπό τη δημιουργία περισσότερων υπηρεσιών για κινητά τηλέφωνα από την νοτιοκορεατική εταιρεία.

Η αμερικανική εταιρεία δήλωσε ότι από τον ερχόμενο Μάιο, εκατομμύρια συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Bada της Samsung αλλά και το Android της Google, θα διαθέτουν τις υπηρεσίες της Yahoo. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η υπηρεσία email της εταιρείας, messenger, η μηχανή αναζήτησης, ειδήσεις, ημερολόγιο, κ.α.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προχωρούμε στην ενίσχυση της σχέσης μας με τη Samsung και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να οδηγούμε την παγκόσμια υιοθέτηση διαδικτυακών υπηρεσιών στα κινητά τηλέφωνα», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κο, ένας από τους αντιπροέδρους της αμερικανικής εταιρείας.

«Θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, που θα είναι σχεδιασμένες για την ενίσχυση της εμπειρίας που αποκομίζουν από το κινητό τους τηλέφωνο», σχολίασε από τη μερία του ο Κένι Λι, αντιπρόεδρος σχεδιασμού περιεχομένου της Samsung.

 

27/04/2010 - kathimerini.gr με πληροφορίες από Γαλλικό Πρακτορείο

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;