Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

http://ndigital.in.gr/files/images/ciscocleanair3500.preview.jpgΟι παρεμβολές στο ασύρματο δίκτυο θεωρείται μία από τις βασικότερες αιτίες προβλημάτων απόδοσης. Η Cisco αντιμετωπίζει την πρόκληση και επιχειρεί να «καθαρίσει τους αιθέρες».
Τα νεότερα access point της εταιρείας ενσωματώνουν εξειδικευμένα ολοκληρωμένα κυκλώματα, τσιπ με την τεχνολογία CleanAir, δηλαδή τη δυνατότητα να ανιχνεύουν, να αναγνωρίζουν, να αξιολογούν και να μετριάζουν, σε επίπεδο συστήματος, την αρνητική επίδραση των παρεμβολών.
Το όραμα της Cisco για «Δίκτυα χωρίς Περιορισμούς» θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Virtual Cisco Expo 2010, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 6 Μαϊου στις 10:30 ψηφιακά, από την ιστοσελίδα ciscoexpo.gr.

Η σειρά Cisco Aironet 3500 με τεχνολογία CleanAir θα είναι διαθέσιμη τον Μάιο 2010. Το κόστος κυμαίνεται από 1095 έως 1495 δολάρια.

Η σειρά Cisco Aironet 1260 (χωρίς τεχνολογία CleanAir), με εξωτερικές κεραίες, dual band και πλήρη απόδοση 802.11n με Power over Ethernet, θα είναι διαθέσιμη τον Μάιο 2010, σε κόστος που ξεκινά από 995 δολάρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο για την τεχνολογία CleanAir της Cisco...

 

ndigital.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;