Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

http://sup.kathimerini.gr/kathnews/photos/04-05-10/04-05-10_335909_1.jpgΗ τελευταία σειρά τραπεζιών τηλεόρασης στης Sony με home cinema, κρατούν κρυμμένο όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμο και τα ηχεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ήχο υψηλής ποίτητας, ενώ είναι έτοιμα να υποστηρίξουν τη νέα γενιά των 3D Blu-ray player και τηλεοράσεων.

Τα τελευταία μοντέλα είναι διαθέσιμα σε δύο μεγέθη για να ταιριάζουν με τηλεοράσεις από 32’’ μέχρι και 52’’, λεπτότερα και πιο εξελιγμένα, ενώ προσφέρουν:

  • Ένα πλήρες σύστημα home cinema, κρυμμένο μέσα σε ένα τραπέζι τηλεόρασης

  • Λεπτή εμφάνιση για να ταιριάζει με το τελευταίο σχεδιαστικό concept ‘monolithic design’ των τηλεοράσεων BRAVIA®

  • Βελτιωμένη τεχνολογία S-Force PRO για ακόμη καλύτερο ήχο virtual surround από μια ακόμη πιο compact μονάδα

  • Τρεις εισόδους HDMI και μια έξοδο για ευελεξία στην συνδεσιμότητα

  • Θύρα 3D ‘pass-through over HDMI’ για τη σύνδεση συμβατών player και τηλεοράσεων

  • Έλεγχο λειτουργιών audio μέσω BRAVIA Internet Widget (σε τηλεοράσεις Sony)

Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμα δύο μοντέλα από τη νέα σειρά και τα δύο διαθέτουν θύρα ‘Audio Return Channel over HDMI’ για να απλουστευτεί η σύνδεση ήχου της τηλεόρασης με τον ενσωματωμένο ενισχυτή και τα ηχεία της βάσης. Ο τελευταίος αλγόριθμος S-Force PRO και η τεχνολογία του ψηφιακού ενισχυτή S-Master επιτρέπει και στα δύο μοντέλα να αποδίδουν ήχο surround που περιβάλλει τον ακροατή, είτε προέρχεται από ταινίες, είτε από εκπομπές της τηλεόρασης ή βιντεοπαιχνίδια.

Τα τραπέζια τηλεόρασης, μπορούν να διαχειριστούν 7.1 κανάλια ήχου LPCM για να αποδίδουν, με τη βέλτιστη δυνατή προσομοίωση, τον ήχο υψηλής ευκρίνειας των σημερινών Blu-ray Disc™, μπορούν να αναπαράγουν εικόνα 1080p, βίντεο 24fps με x.v.colour και βαθύ χρώμα για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, καθώς και 3D βίντεο από τα τελευταία Blu-ray 3D™ disk player, στις νέας γενιάς τηλεοράσεις 3D.

Ο έλεγχος του συστήματος ήχου γίνεται χρησιμοποιώντας το νέο BRAVIA Internet Widget (διαδικτυακή μικροεφαρμογή), εμφανίζοντας το μενού των ρυθμίσεων στην οθόνη της τηλεόρασή. Η βάση διαθέτει επίσης και ραδιοφωνικό δέκτη FM RDS και θύρα DIGITAL MEDIA PORT για να σύνδεση του WALKMAN® ή iPod.

 

04/05/2010 - kathimerini.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;