Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )
Η συσκευή έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο κομμάτια στις ΗΠΑ!Η εταιρεία υπολογιστών Apple ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο φορητός υπολογιστής-ταμπλέτα iPad θα διατίθεται από τις 28 Μαΐου σε χώρες της Ασίας και της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι θα διατίθεται από τις 28 Μαΐου στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Ισπανία, την Ελβετία και τη Βρετανία.

Επιπλέον, θα διαθέσει τη συσκευή «στην αγορά της Αυστρίας, του Βελγίου, του Χονγκ Κονγκ, της Ιρλανδίας, του Λουξεμβούργου, του Μεξικού, της Ολλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Σιγκαπούρης τον Ιούλιο».

Οσοι το επιθυμούν θα μπορούν να παραγγέλνουν όλα τα μοντέλα του iPad από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple από τις 10 Μαΐου, διευκρινίζει η εταιρεία.

Η ταμπλέτα iPad κυκλοφόρησε στην αμερικανική αγορά στις 3 Απριλίου με πρωτοφανή επιτυχία: περισσότερο από ένα εκατομμύριο φορητοί υπολογιστές πουλήθηκαν μέσα σε ένα μήνα. Σύμφωνα με την εταιρεία «οι κάτοχοι του iPad κατέβασαν από το διαδίκτυο μέσω του App Store περισσότερες από 12 εκατομμύρια εφαρμογές για το iPad και περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια ebooks (διαδικτυακά βιβλία) μέσω του iBookstore».

 

07/05/2010 - tovima.gr

 

Καλοκαίρι χωρίς... iPad θα πρέπει να κάνουν οι Έλληνες γκατζετάκηδες καθώς μέσα από τη λίστα απουσιάζει η Ελλάδα... και απ' ότι φαίνεται δεν είναι στα σύντομα σχέδια της Apple... Εναλλακτική λύση; E-bay & ΣΙΑ...Cool

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;