Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Facebook reunitesΟ Andy Spiers-Corbett από το Μπάρλστοουν του Λεϊσεστέιρ της Αγγλίας, έχασε κάθε επαφή με τον πατέρα του όταν ήταν 2 ετών ύστερα από τον χωρισμό των γονιών του.

Μετά από πολλά χρόνια άκαρπων προσπαθειών για οποιαδήποτε επικοινωνία μιας και ό ένας είχε χάσει τα ίχνη του άλλου, ο 39χρονος πλέον Andy, σκέφτηκε να ψάξει στο Facebook τον πατέρα του.

Η έρευνα του έβγαλε πάνω από 15 αποτελέσματα με το όνομα του πατέρα του (Graham Corbett), όμως μέσα σε αυτά, εντόπισε έναν άντρα με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του πατέρα του και τα δικά του (όπως φαίνεται άλλωστε και η ομοιότης στη διπλανή φωτογραφία...).

Έστειλε λοιπόν ένα μήνυμα και μετά απο 2 μέρες έλαβε στα εισερχόμενα μια απάντηση με τίτλο “Hello son!” (“γεια σου γιε μου”).

Πατέρας και γιος μετά απο δύο εβδομάδες ανταλλαγής μηνυμάτων συναντήθηκαν και από κοντά και ανακάλυψε οτι έχει 3 ετεροθαλή αδέρφια ενώ ο πατέρας του άντρα γνώρισε το εγγονάκι του.


...με πληροφορίες από dailymail.co.uk και newsit.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;