Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

VodafoneΗ συσκευή μοιάζει με ένα router και συνδέεται με το δίκτυο της Vodafone μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης ADSL...

Καλύτερο σήμα κινητής τηλεφωνίας σε εσωτερικούς χώρους υπόσχεται η Vodafone σε όσους επιλέξουν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας 3G Femtocell που εισάγει στην ελληνική αγορά ο βρετανικός κολοσσός.

Σύμφωνα με τη Vodafone, με την εγκατάσταση μίας συσκευής 3G Femtocell βελτιώνεται άμεσα η ποιότητα ομιλίας και η πρόσβαση στο ίντερνετ σε εσωτερικούς χώρους ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως για παράδειγμα σε υπόγειους χώρους, όπου μέχρι πρότινος η επικοινωνία πιθανόν να ήταν δύσκολη.


Εύκολη εγκατάσταση
Η εγκατάσταση είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη, ενώ η συσκευή 3G Femtocell λειτουργεί με όλες τις τερματικές συσκευές 3G και μπορεί να εξυπηρετήσει έως 16 συσκευές, εκ των οποίων έως και 4 ταυτόχρονα, για υπηρεσίες φωνής, βίντεο κλήσεων και mobile internet.

Πρακτικά, οι συγκεκριμένες συσκευές χρησιμοποιούν μία ευρυζωνική σύνδεση ADSL προκειμένου να συνδεθούν με το δίκτυο της Vodafone και στη συνέχεια λειτουργούν ως αναμεταδότης του σήματος μέσα στο χώρο. Οι συγκεκριμένες συσκευές δεν ξεπερνούν σε μέγεθος ένα κοινό router και κατασκευάζονται από τη Huawei.

Οσον αφορά στο κόστος, φθάνει τα 150 ευρώ χωρίς επιδότηση και μπορεί να παρέχεται ακόμη και δωρεάν ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ο συνδρομητής.

 

imerisia.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;