Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

To Nokia C5-03 θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2010 και θα πωλείται αντί 170 ευρώ χωρίς φόρους(που αυξάνουν το κόστος του) και επιδοτήσεις (που το μειώνουν).Ενα από τα πιο οικονομικά smartphone της πρόκειται να λανσάρει στην αγορά η Nokia το τελευταίο τρίμηνο του 2010. Το Nokia C5-03 είναι ένα έξυπνο κινητό που αξιοποιεί τα δίκτυα 3G και υποστηρίζει τη ασύρματη δικτύωση μέσω Wi-Fi, που επιτρέπει τη δωρεάν χρήση των χαρτών Ovi Maps με φωνητική μάλιστα πλοήγηση σε 80 χώρες και e-mail στο δωρεάν Ovi Mail, το Yahoo! Mail και το Windows Live Hotmail. Το κινητό Symbian^1 (δηλαδή Symbian S60 5th edition) θα πωλείται στα 170 ευρώ, χωρίς φόρους ή επιδοτήσεις.

Το Nokia smartphone C5-03 ενσωματώνει τις υπηρεσίες Ovi και προσφέρει την δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi και δικτύου 3G. Σύμφωνα με τη Nokia, 200.000 άνθρωποι εγγράφονται καθημερινά στις υπηρεσίες χαρτών, μουσικής, ανταλλαγής μηνυμάτων και στο διαδικτυακό κατάστημα Ovi, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο σε περισσότερες από 190 χώρες.

Το Nokia C5-03 είναι ένα full-touch smartphone, το οποίο διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων και προσφέρει δωρεάν τα Ovi Maps με την φωνητική πλοήγηση σε περίπου 80 χώρες. Η τελευταία έκδοση των Ovi Maps (αρχικά διαθέσιμη μέσω του Nokia Beta Labs) περιλαμβάνει νέες πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν “check in” σε δημοφιλείς κοινωνικούς προορισμούς του Facebook, του Ren Ren και άλλων παρόμοιων δικτυακών τόπων.

«Το νέο Nokia C5-03 smartphone προσφέρει στους χρηστές την δυνατότητα να απολαύσουν το σύνολο των πλεονεκτημάτων  που προσφέρουν οι υπηρεσίες της Nokia  στην πλοήγηση, τα email, τη μουσική κ.α. σε προσιτή τιμή – ένας συνδυασμός που θα λατρέψουν όλοι οι χρήστες, όλων των ηλικιών» δήλωσε ο Jo Harlow, head of smartphones Nokia. «Πρόκειται για μια κομψή συσκευή αφής, η οποία θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη τόσο στους έφηβους που αγαπούν τη μουσική και είναι οπαδοί της κοινωνικής δικτύωσης όσο και στους γονείς που χρειάζονται την υπηρεσία πλοήγησης για τις μετακινήσεις τους».

Το smartphone Nokia C5-03 με λογισμικό Symbian. Η αρχική οθόνη του προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε χρήστη για γρήγορη πρόσβαση στις επαφές, στα email και στην μεγάλη ποικιλία των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες μέσω του Nokia Ovi Store. Οι κάτοχοι του Nokia C5-03 μπορούν επίσης να ρυθμίσουν εύκολα το Ovi Mail, τον δωρεάν λογαριασμό email που προσφέρει η Nokia, καθώς και έναν αριθμό από άλλους δημοφιλής λογαριασμούς email, συμπεριλαμβανομένων των Yahoo!Mail και Windows Live Hotmail.

Η διάθεση του Nokia C5-03 αναμένεται να ξεκινήσει εντός του τέταρτου τριμήνου του 2010 με εκτιμώμενη τιμή στα €170, χωρίς να υπολογίζονται φόροι και πιθανή επιδότηση συσκευής.

 

14/10/2010 - tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;