Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Στο HTC Gratia ο χρήστης βλέπει τα update σε Facebook, Twitter, Flickr κ.λπ. όσων περιλαμβάνονται στην ατζέντα του.Το πρώτο έξυπνο κινητό τηλέφωνο της HTC που θα φέρει «εκ γενετής» το Froyo, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android, θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το Νοέμβριο του 2010, αν και στην Ελλάδα εκτιμάται ότι το HTC Gratia θα καθυστερήσει και θα έρθει αρχές του 2011. Οι τιμές θα ανακοινωθούν το Νοέμβριο.

Το HTC Desire ήταν το πρώτο smartphone της HTC που μπορεί να «σηκώσει» την νέα έκδοση 2.2 του Android, γνωστή ως Froyo (με αναβάθμιση), το Gratia όμως θα το φέρει «εκ γενετής». Είναι ένα κομψό κινητό σε τρία χρώματα (ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το πράσινο), φτιαγμένο από μαλακό υλικό χωρίς γωνίες, συμπαγές (μήκος μικρότερο από 10 εκατοστά, βάρος 115 γραμμάρια) και εξοπλισμένο με κάμερα 5Mpixel με αυτόματη εστίαση. Και αυτό το μοντέλο ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του ονομαζόμενου HTC Sense (όπως όλα τα νεότερα Androidειδή της HTC) και φέρει ενσωματωμένη την εφαρμογή (widget) Friend Stream η οποία συγκεντρώνει όλα τα update από τις δημοφιλής ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Flickr) που ανεβάζουν όσοι είναι μέλη τους και υπάρχουν στην ατζέντα του τηλεφώνου του χρήστη. Επίσης, μέσω του Friend Stream, οι φίλοι μπορούν να ομαδοποιηθούν σε κατηγορίες (φίλοι, συνεργάτες κ.λπ.).

«Φιλοσοφία της HTC είναι να παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό χρήσης και επιλογών στους κατόχους των κινητών τηλεφώνων μας», αναφέρει ο Florian Seiche, Πρόεδρος της HTC Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

 

18/10/2010 - tech.in.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;