Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Wind One«Το δίκτυο VDSL θα πρέπει να τεθεί σε καθεστώς ρύθμισης, όπως σχεδιάζει η ΕΕΤΤ», δήλωσε χθες ο ανώτερος διευθυντής μάρκετινγκ σταθερής τηλεφωνίας και εμπορικού τμήματος εταιρικών πελατών της Wind Hellas, κ. Αντώνης Τζωρτζακάκης, κατά την παρουσίαση του νέου πακέτου Wind One.

Σημειώνεται ότι το VDSL είναι δίκτυο νέας γενιάς που προσφέρει υψηλές ταχύτητες πρόσβασης στον χρήστη.

Ο κ. Τζωρτζακάκης σημείωσε ότι ο ΟΤΕ έχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά της χονδρικής ευρυζωνικής πρόσβασης και στο LLU, άρα έχει και την υποχρέωση να τεθεί σε ρύθμιση και το δίκτυο VDSL που σχεδιάζει και που αναπτύσσει πιλοτικά ο ΟΤΕ σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Η Wind παρουσίασε χθες τη νέα γενιά προϊόντων επικοινωνίας Wind One, βασισμένη στο ενοποιημένο δίκτυο επικοινωνιών κινητής, σταθερής και Ιnternet.

Το Wind One διατίθεται μέσα από τέσσερα πακέτα, τα Wind One S, M, L και ΧL, με μηνιαίο κόστος που ξεκινά από 44,90 ευρώ και κλιμακώνεται έως τα 99,9 ευρώ, ανάλογα με τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τις 26 Οκτώβρη, παρουσιάστηκε το Wind One, που αποτελεί σύγκλιση σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και broadband.

Το Wind One αφορά σε ένα σταθερό και ένα κινητό νούμερο και προσφέρει:

  • Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και από το σταθερό και από το κινητό
  • Διαθέσιμα λεπτά προς όλα τα κινητά, για να καταναλωθούν και από το σταθερό και από το κινητό
  • Βroadband (ευρυζωνική) σύνδεση στο ίντερνετ τόσο από το σταθερό όσο και από το κινητό
  • Απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία μεταξύ του κινητού και του σταθερού

Τα προϊοντικά χαρακτηριστικά του Wind One σχεδιάστηκαν με βάση τις δυνατότητες που προσφέρει η ενοποίηση των πληροφορικών συστημάτων της Wind. Το ενιαίο σύστημα πληροφορικής δίνει ολοένα και περισσότερες δυνατότητες πώλησης στα καταστήματά της, δημιουργεί ενοποιημένους μηχανισμούς διατήρησης πελατών, επεκτείνει την τεχνογνωσία της κινητής στη σταθερή τηλεφωνία, ομογενοποιεί την εξυπηρέτηση πελατών κινητής και σταθερής και παρέχει στους πελάτες της Wind το πλεονέκτημα του ενιαίου λογαριασμού.

«Σήμερα η Wind είναι ο μοναδικός πάροχος στην Ελλάδα με ένα δίκτυο για κινητή, σταθερή και ίντερνετ. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα καθόρισε και τη στρατηγική μας για τη δημιουργία μιας νέας αγοράς υπηρεσιών σύγκλισης», δήλωσε ο κ. Τζωρτζακάκης στη διάρκεια της παρουσίασης του Wind One.

Σύμφωνα με τον κ. Τζωρτζακάκη, «δύο είναι οι βασικές τάσεις στις τηλεπικοινωνίες στο εξωτερικό, όσον αφορά τη σύγκλιση: ένας πάροχος κινητής να απορροφά τις δραστηριότητες σταθερής και να τις χρησιμοποιεί για να αυξήσει την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και, από την άλλη, ένας πάροχος να συνδυάζει τις δύο δραστηριότητες και να δημιουργεί νέες προτάσεις κινητής, σταθερής και ίντερνετ, με σκοπό να αυξήσει συνολικά την αξία που προσφέρεται στον συνδρομητή. Ως Wind επιλέξαμε να ακολουθήσουμε τη δεύτερη στρατηγική και μέσα από αυτή δημιουργήσαμε το Wind One».

 

27/10/2010 - kathimerini.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;