Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Steve Jobs EnquirerΑνησυχία στους επενδυτές της Apple προκάλεσε ένα κινδυνολογικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του αμερικανικού ταμπλόιτ National Enquirer, σύμφωνα με το οποίο ο Στιβ Τζομπς έχει μόλις 6 εβδομάδες ζωής!

Η εφημερίδα, γνωστή για τα «κίτρινα» ρεπορτάζ της, ακολούθησε τον ιδρυτή της Apple στις 8 Φεβρουαρίου και δημοσίευσε τις paparazzi φωτογραφίες που τράβηξε από την ημέρα εκείνη. Ο επιχειρηματίας πήρε το πρωινό του μαζί με τη σύζυγό του και στη συνέχεια επισκέφτηκε το Stanford Cancer Center, αφού είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο, ενώ το τελευταίο διάστημα αναγκάστηκε να πάρει και νέα άδεια επ’ αόριστον από την εταιρεία του.

Οι συντάκτες της εφημερίδας έκαναν «ρεπορτάζ» ζητώντας από γιατρούς που ουδέποτε έχουν συναντήσει τον επιχειρηματία να κάνουν… διάγνωση για την κατάστασή του από τις φωτογραφίες που τράβηξαν, στις οποίες πάντως ο Τζομπς εμφανίζεται αδυνατισμένος (χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια αν έχει γίνει κάποια ψηφιακή επεξεργασία εικόνας... ένα καθημερινό άθλημα των σκανδαλοθηρικών μέσων).

Ο καρκίνος του Τζομπς επέστρεψε, γι' αυτό και κάνει χημειοθεραπείες στο Stanford, είπε ένας εξ αυτών. «Είναι σε τελικό στάδιο», είπε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος δεν δίστασε να δηλώσει έχει 6 εβδομάδες ζωής.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η National Enquirer έχει «προβλέψει» και άλλους θανάτους γνωστών προσωπικοτήτων, αφού τον περασμένο Οκτώβριο είχε γράψει ότι ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας είχε τρεις μήνες ζωής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζομπς ήταν αρκετά καλά για να συναντήσει τον πρόεδρο Ομπάμα.

 

18/02/2011 - isotimia.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;