Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

Από τις τελευταίες μεγάλες εταιρείες του χώρου που δεν είχαν παρουσιάσει ακόμα tablet υπολογιστή ήταν η Sony η οποία όμως δίνει τέλος στην αναμονή παρουσιάζοντας όχι ένα αλλά δύο νέα μοντέλα.

http://i52.tinypic.com/641jwz.jpg

Ο λόγος για τα μοντέλα S1 και S2 τα οποία διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους με κοινό όμως χαρακτηριστικό ότι στηρίζονται στην πλατφόρμα Tegra 2 της Nvidia και «τρέχουν» το Android 3.0 της Google αν και με αρκετές αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον από τη Sony.

Sony S1
Το Sony S1 διαθέτει οθόνη 9.4' ιντσών και ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του στον οποίο κυριαρχεί μια μεγάλη καμπύλη στο άνω μέρος της συσκευής. Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά πέρα από την ύπαρξη δύο καμερών για βιντεοκλήσεις καθώς και υποστήριξη της τεχνολογία DLNA για την ασύρματη μετάδοση εικόνας και ήχου σε συσκευές που την υποστηρίζουν.

Sony S2
Το Sony S2 διαφοροποιείται αρκετά αφού διαθέτει 2 οθόνες των 5.5' ιντσών η καθεμία με συνολική ανάλυση 1024x480 και η κατασκευή του μας θυμίζει αρκετά το Nintendo DS αφού μπορεί να αναδιπλωθεί σαν βιβλίο, μειώνοντας αρκετά τις διαστάσεις της συσκευής. Οι δύο οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μία ενιαία αλλά και ως ξεχωριστές με το συνδυασμό εμφάνισης εικονικού πληκτρολογίου στην κάτω οθόνη και κεντρικού περιεχομένου στην πάνω.

PlayStation Certified

Και τα δύο tablets θα διαθέτουν την έγκριση PlayStation Certified κάτι που σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να αναπαράγουν παιχνίδια του πρώτου PlayStation μέσα από το νέο πρόγραμμα της Sony το οποίο θα εγκαινιαστεί με το Xperia Play smartphone. Επιπλέον θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τηλεχειριστήρια για άλλα μοντέλα της εταιρείας όπως τηλεοράσεις και Blu-ray players ενώ η Sony θα προωθήσει αρκετές από τις υπηρεσίες της όπως τα διαδικτυακά της καταστήματα για κατέβασμα ηλεκτρονικών βιβλίων, ταινιών και φυσικά μουσικής.

Θα κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο στις κλασσικές 2 εκδόσεις WiFi και 3G, με τη τιμή τους ακόμα να παραμένει άγνωστη.

 

Πηγή: insomnia.gr

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;