Διαφήμιση
( 1 ψήφος )

Η Sony ανακοίνωσε το όνομα του νέου PSP, γνωστού μέχρι τώρα ως Next Generation Portable (NGP). Πρόκειται για το PlayStation Vita (PS Vita) ή PCH-1000 series το οποίο θα στοιχίζει 250 ευρώ στην Ευρώπη και 250 δολάρια στις Η.Π.Α. Το νέο PlayStation Vita θα κυκλοφορεί και σε έκδοση με 3G/Wi-Fi της οποία η τιμή θα διαμορφώνεται στα 300 ευρώ ή 300 δολάρια αντίστοιχα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο η Sony αρκείται να δηλώνει πως θα το δούμε στα καταστήματα μέχρι τα τέλη του έτους.

Sony PlayStation Vita

Η εταιρεία υπόσχεται στους πελάτες τους πως το PS Vita θα τους δίνει την εμπειρία παιχνιδιού που απολαμβάνουν τώρα από το PS. Σε αυτό θα συμβάλει τόσο ο επεξεργαστής ARM Cortex-A9 όσο και η PowerVR SGX543MP4 κάρτα γραφικών. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά θα κάνουν το PS Vita 4 φορές πιο γρήγορο από τον προκάτοχο του. Η οθόνη θα είναι μία OLED 5 ιντσών ενώ θα υπάρχουν δύο κάμερες καθώς και ένα pad πολυαφής δύο δαχτύλων. Επίσης το PS Vita θα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα αισθητήρων Sixaxis.

Πέρα από την έκδοση του 3G/Wi-Fi θα υπάρχει επιπλέον και συνδεσιμότητα με Bluetooth 2.1+EDR καθώς και GPS. Tο PS Vita θα έρχεται με προεγκατηστημένη την εφαρμογή Party η οποία επιτρέπει στους χρήστες να έχουν φωνητική επικοινωνία ή να ανταλλάσσουν άμεσα γραπτά μηνύματα με άλλους παίκτες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ή όταν χρησιμοποιούν μία άλλη εφαρμογή.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας ζήτησαν για μία ακόμα φορά συγνώμη για την διαρροή προσωπικών στοιχείων των κατόχων PlayStation.

 

Πηγές: adslgr.com / techspot.com

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;