Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

otellini-intelΑίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η δήλωση του Πολ Οτελίνι, CEO της Intel, σχετικά με το αναμενόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Σε συγκέντρωση του προσωπικού στην Ταϊβάν ο CEO της Intel ανέφερε πως τα Windows 8 απλά δεν είναι έτοιμα!

Η δήλωση από ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο του IT από μόνη της ήταν αρκετή για να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Πολλοί χρήστες θεωρούν πως η Intel κρατάει "κακία" στην Microsoft αφού η τελευταία θα κυκλοφορήσει έκδοση των Windows 8 για τον ανταγωνιστικό στην x86 αρχιτεκτονική, ARM επεξεργαστή. Άλλοι θεωρούν πως η κρυάδα έχει επέλθει εδώ και πολλά χρόνια από την εποχή των x64 εκδόσεων των Windows που ουσιαστικά "σκότωσαν" τον Itanium επεξεργαστή της και την ανάγκασαν να υιοθετήσει το x64 set εντολών που εφεύρε η AMD. Στον αντίποδα, δεν είναι εκείνοι που συμφωνούν με τον Οτελίνι, όπως ο πολύς Gabe Newell της Steam που χαρακτήρισε τα Windows 8 καταστροφή, ή ο πρώην program manager της Microsoft Mike Bibik, που έχει σηκώσει.., ιστοσελίδα προσπαθώντας να αποτρέψει την καταστροφή του Metro interface!

Πάντως υπάρχει ένα δίκιο εδώ: Η Microsoft θέλει να μας επιβάλλει με το έτσι θέλω να χρησιμοποιήσουμε το χαζό-Metro interface της στις non-touch screen οθόνες μας, μόνο και μόνο για να κερδίσει ποσοστά την αγορά των κινητών, την ίδια στιγμή που δεν επιτρέπει καν όσους θέλουν, να επιστρέψουν στην συνηθισμένη επιφάνεια εργασίας. Το αν ο Οτελίνι έχει δίκιο λοιπόν, θα φανεί σύντομα...

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;