Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

times onlineΣυνδρομητικές θα γίνουν από τον Ιούνιο οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων The Times και The Sunday Times

Συνδρομητικές θα γίνουν από τον Ιούνιο οι ιστοσελίδες της βρετανικής εφημερίδας The Times και της κυριακάτικης έκδοσης The Sunday Times, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η ιδιοκτήτρια εταιρεία News International, θυγατρική του ομίλου News Corp. του Ρούπερτ Μέρντοχ.

Η ημερήσια συνδρομή καθορίστηκε στη 1 λίρα (περίπου 1,12 ευρώ), ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα εβδομαδιαίας συνδρομής στο ύψος των 2 λιρών για τις ιστοσελίδες της ημερήσιας (TheTimes.co.uk) και της κυριακάτικης έκδοσης (TheSundayTimes.co.uk), οι οποίες θα εγκαινιαστούν στις αρχές Μαΐου, σε αντικατάσταση της υφιστάμενης κοινής ιστοσελίδας Times Online (TimesOnline.co.uk).

Οι συνδρομές θα ισχύουν και για τις δύο ιστοσελίδες, ενώ με την εβδομαδιαία συνδρομή ο συνδρομητής, πέρα από την έντυπη μορφή των δύο εφημερίδων, θα έχει πρόσβαση και σε επιπλέον υπηρεσίες που θα διατίθενται ειδικά για την ηλεκτρονική έκδοση, διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της η News International.

Δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων θα έχουν επίσης και οι συνδρομητές των έντυπων εκδόσεων.

Οι εφημερίδες είναι οι δύο πρώτες του ομίλου που γίνονται συνδρομητικές, ενώ οι δύο αναμένεται να γίνει το ίδιο και για την καθημερινή The Sun και την εβδομαδιαία News of The World και οι δύο ταμπλόιντς μεγάλης κυκλοφορίας.

"Δεν είναι παρά η αρχή. Οι Times και οι Sunday Times είναι οι δύο πρώτες εφημερίδες μας στη Βρετανία που "θα ακολουθήσουν αυτή την προσέγγιση" και "θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τα ηλεκτρονικά μας προϊόντα και να επενδύουμε σε καινοτομίες προς όφελος των συνδρομητών μας", εξήγησε στην ανακοίνωσή της η κα. Ρεμπέκα Μπρους, επικεφαλής της News International.

 

26/03/2010 - skai.gr


Διαβάστε επίσης:

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;