Διαφήμιση
( 0 ψήφοι )

blackberryΟι ινδικές αρχές ζήτησαν από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας «Tata Teleservices» να διασφαλίσει τη δυνατότητα παρακολούθησης των υπηρεσιών BlackBerry μέχρι τις 31 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

«Λάβαμε μία επιστολή [...] όπου μας ζητείται να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα δικαστικής παρέμβασης στις υπηρεσίες BlackBerry μέχρι τις 31 Αυγούστου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, ενώ και άλλη μεγάλη ινδική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας επιβεβαίωσε ότι έλαβε παρόμοια επιστολή από την κυβέρνηση.

Η κατασκευάστρια εταιρεία του BlackBerry, RIM (Research In Motion) έχει προθεσμία μέχρι τις 31 Αυγούστου να δώσει στις αρχές την απαραίτητη τεχνολογία προκειμένου να είναι σε θέση να ελέγχουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων (e-mails και sms) που στέλνονται μέσω BlackBerry.

Το Νέο Δελχί απειλεί ότι θα προβεί σε απαγόρευση των BlackBerry στην Ινδία εάν η RIM δεν συμμορφωθεί, απειλώντας έτσι το μέλλον της εταιρείας στην πλέον αναπτυσσόμενη αγορά τηλεπικοινωνιών του κόσμου.

 

17/08/2010 - tovima.gr

 

Διαβάστε επίσης:

δημοψήφισμα

Νέα επικαιρότητας: Ποιότητα ή ποσότητα;